Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Διπλο χτυπημα ενισχησεις για των Εορδαϊκό

Μετά την μεταγραφή του Χαρή Σακάλη ο Εορδαϊκός κανεί αλλες δυο πολλή καλές μεταγραφές.Με την απόκτηση του 28χρονου μεσοαμυντικού, Γιώργου Βοριαζίδη που ηταν για πολλες ομαδες μεταγραφικός τους στόχος. Και ο δανεισμός του ταλαντούχου Γιωργού Τακίδη απο την Κ20 της Βέροια 

Ποιος είναι ο  Γιώργος Βοριαζίδης
Ο Γιώργος Βοριαζίδης ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Ακρίτες , στη συνέχεια 16 χρονών στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού , στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε για 2 χρόνια στην Κοζάνη (Γ΄ εθνική ) ακολούθως στον Πιερικό για 3 χρόνια (Δ΄ και Γ΄ εθνική ) στην Αλεξάνδρεια στον Περδίκκα , στον Κρόκο.
Στα 24 του χρόνια κι ενώ ήταν περιζήτητος από πολλές ομάδες, αυτός προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του,   Απόλλων Ακρινής  και μαζί με τους συμπαίκτες του να τον  αναγεννήσει κι από την Γ΄ κατηγορία ο Απόλλων να φτάσει στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης. Πέρσι αγωνίστηκε από τον Δεκέμβριο με τα χρώματα της Ελίμειας.

Ο Βοριαζίδης στις πρώτες του δηλώσεις στο Ματιές στα SPORT με ΘΑΡΡΟΣ τόνισε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Εορδαϊκού και τον προπονητή Κώστα Τσαγκαλίδη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.
Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα με υψηλούς στόχους .
Η θέληση των ανθρώπων του Εορδαϊκού  να  με αποκτήσουν με κέρδισε. Θέλω να ευχαριστήσω τέλος την Ελίμεια  στην οποία ήμουν για τρεις μήνες ποδοσφαιριστής της και πέρασα ωραίες στιγμές.»
Δανεικός από την Κ20 της  Βέροιας ο Γιώργος Τακίδης
Μια ακόμη σημαντική προσθήκη για των Εορδαϊκό ο 19χρονος ταλαντούχος ακραίο αμυντικό Γιώργο Τακίδη δανείκο για εναν χρόνο απο την Κ20 της Βέροιας που αναμένετε να βοηθήση σημαντικα.
Επίσης ο Εορδαϊκός αναμένετε να κινηθεί για την απόκτηση αλλων δυο ποδοσφαιριστών
Για της πληροφοριες ευχαριστουμε το matiesstasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου